تعداد زیادی از افرادی که به سایت وردپرسی خود دسترسی دارند با استفاده از شبکه های عمومی و رایانه ها. گزینه یادآوری من زیر فرم ورود کوکی را تنظیم می کند که شما را برای دو هفته به سیستم وارد می کند. این می تواند یک خطر امنیتی بالقوه برای افرادی باشد که دسترسی به منطقه مدیریت وردپرس خود را از رایانه های عمومی دارند. در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه از صفحه ورود به وردپرس خود را به خاطر بسپارید.
 
نحوه حذف گزینه Remember Me از ورود وردپرس
 
اولین چیزی که باید انجام دهید این است که افزونه وردپرسی Remember Me Notرا نصب و فعال کنید . پس از فعال شدن افزونه به طور کامل جعبه “به یاد داشته باشید” من را از صفحه ورود وردپرس حذف می شود .
 
با استفاده از «مرا به خاطر بسپار»، شما و همه کاربران ثبت شده سایت خود را مجبور به وارد کردن اطلاعات ورود مجدد به سایت می کنید . آنها می توانند نام کاربری و رمز عبور را در حافظه مرورگر خود ذخیره کنند. هر زمان که دسترسی به منطقه مدیریت وردپرس خود را از یک رایانه عمومی یا شبکه به اشتراک بگذارید، به سادگی یک عادت برای خروج از سیستم زمانی که شما در حال انجام کار در وب سایت خود هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست