ویرایش فایل htaccess سایت وردپرسی با استفاده از FTP

ویرایش فایل htaccess سایت وردپرسی با استفاده از

در این مطلب با یکی دیگر از نکات وردپرس با عنوان: ویرایش فایل htaccess سایت وردپرسی با استفاده از FTP در خدمت شما هستیم. برای آشنایی با این روش تا پایان مطلب با ما باشید.

گاهی اوقات، ویرایش فایل htaccess ، چه به صورت دستی و یا از طریق یک ابزار با دسترسی مناسب، یک سایت وردپرس به درد نخور ارائه می دهد. در این صورت ممکن است که تمام صفحات ارور 404 بدهند، و یا یک صفحه سفید بدون خطا به وجود آید، و یا شما به مکان های عجیب و غریب هدایت شوید، یا اینکه نتوانید لاگین شوید.

در هر صورت، من برای آشنایی شما با ترفند های وردپرس در رابطه با این موضوع در خدمتتان هستم. من آن را پاک می کنم و دوباره از نو شروع می کنم. سپس من به آرامی “عناصر” جدید اضافه می کنم. شما با تکمیل یک چک لیست هر بار مطمئن شوید که این عنصر جدید مسبب هیچ خرابی در کل سیستم نمی شود.

هنگامی که سایت وردپرس هیچ مشکلی ندارد و شما می توانید براحتی در آن لاگین شوید، در آن زمان، سایت کم کم برای اضافه کردن عناصر جدید مانند پیشرفت های امنیتی، و غیره اوکی است.

مراحل ویرایش فایل htaccess سایت وردپرسی:

در مراحل زیر فرض می کنیم که شما نرم افزار FTP را نصب کرده اید ( من از فایل زیلا استفاده می کنم) و جزئیات FTP را به مدیریت سایت لود کرده اید.

شما می توانید این جزئیات را از هاست وب خود دریافت کنید و معمولا به این سادگی است: آدرس هاست، نام کاربری و کلمه عبور.

  1. ورود به سرور خود از طریق FTP ( یاSFTP )
  2. اگر دامینتون دامنه اصلی هاست است فایل htaccess داخل مسیر public_html  می باشد. اما اگر داخل ساب دایرکتوری نصب شده باشد باید روی دایرکتوری مورد نظر کلیک کنید و فایل htaccess  را مشاهده نمایید.
  3. از فایل htaccess موجود پشتیبان تهیه کنید، شما میتوانید این کار را با راست کلیک کردن و کلیک روی “Rename” انجام دهید و (backup) را به آخر نام فایل موجود اضافه کنید.
  4. پشتیبان فایل htaccess خود را با دو بار کلیک کردن دانلود کنید مطمئن شوید که می دانید کجای کامپیوتر ذخیره کرده اید.
  5. داخل فایل زیلا فایل دانلود شده را تغییر نام دهید ( همانی که در کامپیوترتان است) به نام اصلی برگردانید .
  6. فایل htaccess دانلود شده را در یک ویرایش گر متن باز کنید.
  7. همه متن داخل آن را حذف کنید.
  8. متن زیر را در فایل htaccess دانلود شده خود کپی کنید.
# BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress

       9. فایل را ذخیره کنید.

دوباره به فایل زیلا برگردید و روی فایلتون دابل کلیک کنید با این عمل به سرور آپلود می شود. اگر مراحل بالا را دقیقا اجرا کنید، دوباره از شما بازنویسی هر فایلی را نمی خواهد چون در واقع فایل htaccess در سرور شما وجود ندارد( چون شما آن را به منظور حفظ نسخه اصلی تغییر نام دادید).

آن را تست کنید اگر کار نکرد، مطمئن شوید که مراحل بالا را دقیقا انجام داده اید و متن را دقیقا کپی کرده اید. اگر کار کرد، تغییرات خود را یکی یکی اجرا کنید.( با یک تغییر کوچک شروع کنید) بعد از تغییر دوباره امتحان کنید اگر کار نکرد، واضح است که چرا!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن